Jobbe hos MENNEKES

Vi i MENNEKES jobber etter klare verdier, fra idé til produkt.

Det står vi for.

I løpet av vår 80 år lange forretningshistorie fra en liten elektrobutikk til internasjonal spesialist på plugger har vi oppnådd mye. Entusiasme for innovasjon, forpliktelse til kvalitet og glede over kommunikasjon – det er oss.

Vi tilbyr kun merkevarer til våre kunder. Det betyr mye mer enn kvalitet for oss. Det er også alt vi investerer tid, penger og innsats i. Og alt som navnet og merket MENNEKES står for.

1000 medarbeidere jobber for MENNEKES verden over, 600 av disse på hovedkontoret i Kirchhundem, Nordrhein-Westfalen, og 130 i Neudorf, Sachsen i Tyskland. Med våre datterselskaper og salgskontorer er vi representert i de viktigste voksende markedene. Foretaket har en konsernomsetning på 140 millioner Euro.
Eksporten til 90 land beløper seg på 55 prosent. 

Bli med i et sterkt team og opplev hvor spennende det er å jobbe i et internasjonalt foretak!

Fairness

«Det er et gammelt prinsipp: Gjør ditt beste for å behandle andre slik du ville ønske å bli behandlet selv. Det har jeg gjort gode erfaringer med på jobben.»


Kerstin Born, oppdragshåndtering og kundeservice

Ansvar

«Våre medarbeidere får god utdanning og målrettet videreopplæring som setter dem i stand til å utføre oppgavene på best mulig måte.»

Michael Schulte, produksjon ladesystemer

Integritet

«En trygg omgivelse der man kan snakke åpent om feil, er viktig for oss. Vi drives ikke av redsel for trøbbel, vi drives av viljen til forbedring.»


Markus Schmidt, verktøymaker

Miljø

«Vi bruker varmen fra maskinene for å varme opp gulvet. Da sløser vi ikke unødvendig med energi.»

Petra Diehl, produksjon kontaktkomponenter