• Charge up your Day!

    Intelligente eMobility ladeløsninger fra MENNEKES.

    Charge up your Day!

    Intelligente eMobility ladeløsninger fra MENNEKES.

Fremtiden kjører elektrisk. Intelligente eMobility ladeløsninger fra MENNEKES

Charge Up Your Day! Det er vårt svar på ett av våre dagers mest spennende spørsmål: Hvordan skal man sette elektrisk mobilitet ut i live? MENNEKES har passende løsninger for i dag, og infrastrukturen for morgendagens mobilitet! Vi har vært med å utforme denne banebrytende utviklingen fra begynnelsen av, og vi driver grønn mobilitet enda lengre. eMobility fra MENNEKES tilbyr ladeløsninger for alle livets områder, perfekt tilpasset kundens behov i det private og det offentlige rom. Stille, rent og miljøvennlig. Alt fra ett og samme sted. Lading der livet utspiller seg og der bilen står parkert: hjemme, på jobb, i parkeringshuset, foran restauranten, på hotellet eller i byen. For alle situasjoner og alle individuelle behov har MENNEKES en passende ladeløsning, og lader opp din dag.

Vi er sikre på: Elektromobilitet er fremtiden. Derfor står MENNEKES allerede i dag for teknisk modne, forutseende og praktisk anvendelige ladeløsninger. MENNEKES har hittil installert mer enn 15 500 velfungerende ladestasjoner, av disse lar 5000 seg knytte sammen i et system. Vi tilbyr mer enn et produkt. Vi tar deg fra rådgivning, gjennom valg og idriftssettelse, til service og vedlikehold.

Med vår utmerkede kompetanse på kjøretøy, utvikler og produserer vi kjøretøy-kontakter og ladekabler for bilindustrien. Forresten, ladepluggen «Type 2» som ble utviklet av MENNEKES, er standardpluggen for lading av elbiler i Europa.

Vi vet: Infrastrukturen for en ny tidsregning innen transport og mobilitet skapes allerede i dag. Vi vil ikke bare kjøre rimeligere, men også nyte veien underveis og skåne miljøet. Dette er elektriske tider for alle som legger mer i det å bevege seg fra A til B enn bare forflytningen i seg selv. Charge Up Your Day!

Den passende ladeløsning for ethvert behov.

Den som vil gå foran innen elektrisk transport, burde la seg veilede av en pionér og pådriver på området. Uansett hvilke behov du har – vi finner en passende ladeløsing! MENNEKES kan være din partner når det gjelder elektromobilitet: fra første gangs konsultasjon gjennom produktvalg og installasjon til idriftssettelse av systemet. Vi er ved din side gjennom hele prosessen.

Jeg legger vekt på lønnsomhet og bærekraft. MENNEKES hjelper meg med det.
Tankklaff på, sol i. Ganske enkelt med min AMTRON®.
Selv om vi leier, kunne vi finne gode ladeløsninger sammen med våre utleiere.
eMobility ladesystemer oppgraderer min eiendom.