• Charge up at Work!

    ​En bærekraftig firmapolitikk er en selvfølge for meg. Derfor har vi utvidet bilparken med elbiler.

    Gerald, 52 år, entreprenør

    Charge up at Work!

    ​En bærekraftig firmapolitikk er en selvfølge for meg. Derfor har vi utvidet bilparken med elbiler.

    Gerald, 52 år, entreprenør

Industri. Håndverk. Handel.

MENNEKES ladeløsninger for din bedrift.

Bærekraftig med tanke på fremtiden.

Vi er midt i en ny industriell revolusjon! I dag kan man bruke fornybar energi til transport: Solenergi, vann- og vindkraft. Det er virkelig spennende, og jeg er stolt av å være en del av det. Vi har allerede satt opp 10 ladestasjoner for ansatte og kunder, og snart får vi enda flere. Den grønne profilen er bra for firmaet; vi blir mer attraktive for både kunder og ansatte.

Modulært og fleksibel for fremtiden.

Som bedriftseier setter jeg stor pris på fleksibiliteten fra MENNEKES. Vi startet med ti ladestasjoner, og planlegger  utbygging av en mer kompleks ladeinfrastruktur. Produktene fra MENNEKES er utformet slik at man kan starte i det små, med stand-alone-løsninger uten et styringssystem. De eksisterende systemene kan først bindes sammen med eMobility Gateway, og siden med smart styring. God rådgivning og gjennomtenkte løsninger, helt fra starten av! Vi er klare for den elektriske fremtiden.

Kontroll på energikostnadene.

I begynnelsen fikk ansatte og besøkende lade fritt, vi hadde kun sett på de innovative og sosiale aspektene ved det hele. Men ladeløsningene ble så populære at nå har det blitt for dyrt å lade alle elbilene. Derfor introduserte vi et avregningssystem som vi enkelt kunne organisere selv ved hjelp av RFID-brikker. Med MENNEKES' løsning har vi mulighet til å gi tilgangsrettigheter til ladestasjonene våre. RFID-brikkene deles ut, og gir oss mulighet til å avregne for å dekke våre kostnader. 

eMobility Gateway.

Min ladeinfrastruktur skal kunne driftes på en profesjonell og lønnsom måte, og den skal kunne brukes av alle. MENNEKES eMobility Gateway er den ideelle oppgraderingen for de ladestasjonene jeg allerede har. Inntil 16 ladestasjoner kan tilkobles gatewayen, og knyttes til et intelligent, skybasert styresystem. Den er kompatibel med de ulike ladesystemene fra MENNEKES, og med alle OCPP-baserte systemer. Sammenkoblingen var både praktisk og enkel.

Optimalisert løsning.

Elbiler har et stort energiforbruk. I vår bedrift var ikke strømnettet dimensjonert for at alle ladesystemer kunne brukes med full belastning samtidig. Det hadde blitt veldig dyrt å utvide strømanlegget. Installatøren viste oss hvordan vi kan benytte MENNEKES lastfordelingssystem for å unngå denne kostnaden.

 

 

MENNEKES brede produktutvalg er optimalt for min bedrift. Alltid fleksibelt, for alle behov.

Gerald, 52 år, entreprenør

MENNEKES Lösungsfinder

MENNEKES ladeløsninger for din bedrift!

Be om tilbud

MENNEKES ladeløsninger for din bedrift!

Be om tilbud